Ulei de Melissa – doTERRA Melissa

Uleiul de lumină

doTERRA Melissa – Pentru mai mult echilibru emoțional, aplicați pe tâmple și pe gât cu ulei purtător sau aplicați în palme sau în punctele de puls și inspirați adânc. Din punct de vedere emoțional, uleiul de melisa aduce lumină și speranță chiar și în cele mai întunecate ore.

178,31 

Inhalt: 0,005 l

35.661,92  / l

Sichere Zahlung Paypal Visa Mastercard Ueberweisung

doTERRA Melissa - Uleiul de înălțare și spirit luminos

Balsamul de lămâie este o plantă erbacee, perenă, cu flori albe mici. Planta crește până la o înălțime de aproximativ 1 metru. Miroase dulce, proaspăt și cu lămâie. Compoziția uleiului esențial produs din frunze și vârfuri depinde în mare măsură de originea, condițiile climatice, momentul recoltării și vârsta plantei. Conținutul de ulei esențial este de numai 0,5 până la 3 la mie și, bineînțeles, se poate folosi numai materialul vegetal de Melissa officinalis. Aproximativ 11 kg de frunze sunt necesare pentru 5 ml de Melissa doTERRA. Toate acestea fac ca doTERRA Melissa esențială să fie costisitoare.

Uleiul oferă o gamă largă de beneficii și opțiuni de aplicare și are un efect de echilibrare, în special în caz de tensiune, nervozitate și stări negative. Uleiul de melisa este folosit și pentru iritațiile pielii, respiratorii și stomacale.

Uleiul doTERRA Melissa aduce rapid lumină în sufletul și spiritul tău și îți permite să te îndrepți cu încredere spre viitor. Prin urmare, este ideal pentru coaching și terapie.

Recomandare
Aromatic: Înmuiați 3-4 picături pentru o senzație de lejeritate și bunăstare. De asemenea, este ideal pentru a favoriza un somn plăcut și liniștit. Pentru un efect emoțional optim, inhalați uleiul pe punctele de puls sau în palme.
Topic: Folosiți efectul de întinerire și de reîmprospătare pentru îngrijirea feței, adăugând uleiul la crema hidratantă și la loțiunea facială. Se diluează și se aplică pe frunte, umeri și zona pieptului pentru a promova bunăstarea emoțională.
Pentru un masaj relaxant după o zi lungă, amestecați 5 picături cu ulei purtător și savurați. Se amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător sau lapte sau cremă de migdale pentru o baie de wellness liniștitoare.
Poate fi folosit, de asemenea, cu apă ca spray de aură pentru mai multă ușurință și lumină.

Utilizare sigură
Poate provoca iritații ale pielii. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată sau urmați un tratament medical, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră. Evitați contactul cu ochii, urechile interne, fața, zonele sensibile și membranele mucoase Diluați întotdeauna uleiurile topic cu un ulei purtător (de exemplu, ulei de cocos fracționat).

Informații suplimentare

Tropfenanzahl

ca. 80 Tropfen/Flasche

Aroma:

Zitrusartig und krautig

Wissenschaftlicher Name:

Melissa officinalis

Pflanzenteile:

Blatt, Spitze

Beneficiile dumneavoastră dintr-o privire

✓ Transport gratuit de la 75 €
✓ Economisiți 25 % în calitate de client avantajos
✓ Livrare fără taxe vamale din depozitele oficiale doTERRA

Prin urmare, Magnolio

✓ Oferte unice și servicii personalizate pentru clienți
✓ Acces la ateliere exclusive de ulei (opțional)
✓ Peste 8 ani doTERRA Wellness Advocate

doTERRA Maja mit Korb